Fordele

1

Vi tror dog på, at vi kan give mere end blot hård hud på hænderne og dollars på kontoen; Derfor investerer vi i uddannelsesforløb til vores medarbejdere.

2

Men nu til det vigtigste. Vores personale. Vi er en familie. Og nej, vi forventer ikke at blive inviteret til vores ansattes fødselsdag. Men du ved, hvad vi mener.

3

Vi er en arbejdsfamilie, og det betyder, at vi passer på hinanden. Og faktisk er det sådan, at vi ikke behøver at sige “frihed under ansvar” og den slags til vores ansatte

4

For ved du hvad? De gør det helt af sig selv. Det er den kultur, vi har bygget op, og det er vi stolte af.

5

Vi tror på at årlige fester og ”vi-kan-godt-lige-drikke-en-fyraftensbajer” er med til, at skabe venskaber udenfor arbejdspladsen

Arbejdsplads og kultur

Nu sidder du måske tilbage med en følelse af, at det lyder for godt til at være sandt? Og at det bare sådan noget marketing-pladder, man skriver i et jobopslag? Og det kan vi faktisk godt forstå. For det er rigtig svært at beskrive Grillen i sådan en tekst her. Grillen skal opleves i virkeligheden. Og så er det jo heldigt, at vi lige nu søger verdens bedste kollegaer!

Hvordan er arbejdspladsen

Christina Frederiksen

Region Manager Jylland
Tiltrådte juni 2018
"Man bliver en del af en familie, vi er hårdt arbejdende og vi er ambitiøse. Og vigtigst af alt, så har vi det sjovt."

Clara Sofie Karlsen

Manager
Tiltrådte april 2019
"Det er venskaber og arbejde i et, men har jo også været her i mange år nu, og tror der går mange år før at jeg er færdig med det "

Iben Ditlev

Manager Christianshavn
Tiltrådte maj 2021
"Grillen er et fest! Det er helt klart den bedste arbejdsplads hvor det sociale vægter meget højt. Derudover har vi for nogle aftener, hvor der er fart over felten, og det er mega sjovt"

Kristian Emil Hviid

Restaurantchef Amagerbro
Tiltrådte september 2021
"Grillen er for mig en virksomhed i rivende udvikling, hvor der er plads til personlig udvikling og plads til alle!"

Silas Holm Jacobsen

Manager Nørrebro
Tiltrådte september 2021
"Grillen er mere end bare en arbejdsplads. Vi har et helt unikt fælles- og venskab blandt kollegaer og hver dag er en fest”"

Åbne stillinger

Tjener København

København


Køkkenmedarbejder København

København


Tjener Herning

Herning


Assistant Manager Aalborg

Aalborg


Køkkenmedarbejder Herning

Herning