Fordele

-

Vi er en arbejdsfamilie, og det betyder, at vi passer på hinanden. Og faktisk er det sådan, at vi ikke behøver at sige “frihed under ansvar” og den slags til vores ansatte

Arbejdsplads og kultur

For ved du hvad? De gør det helt af sig selv. Det er den kultur, vi stolt har bygget op. Vi tror på at årlige fester og ”vi-kan-godt-lige-drikke-en-fyraftensbajer” er med til, at skabe venskaber udenfor arbejdspladsen Nu sidder du måske tilbage med en følelse af, at det lyder for godt til at være sandt? Og at det bare sådan noget marketing-pladder, man skriver i et jobopslag? Og det kan vi faktisk godt forstå. For det er rigtig svært at beskrive Grillen i sådan en tekst her. Grillen skal opleves i virkeligheden. Og så er det jo heldigt, at vi lige nu søger verdens bedste kollegaer!

Hvordan er arbejdspladsen

Clara Sofie Karlsen

Manager
Tiltrådte april 2019
"Det er venskaber og arbejde i et, men har jo også været her i mange år nu, og tror der går mange år før at jeg er færdig med det "

Silas Holm Jacobsen

Speartip
Tiltrådte september 2021
"Grillen er mere end bare en arbejdsplads. Vi har et helt unikt fælles- og venskab blandt kollegaer og hver dag er en fest”"

Jonas Brix

Assistant Manager
Tiltrådte october 2021
"Den bedste arbejdsplads! Der er plads til at alle kan være sig selv, og en del af et større fællesskab."

Åbne stillinger

Køkkenmedarbejder København

København


Tjener København

København


Manager København

København


Køkkenmedarbejder Vejle

Vejle


Kandidatbank

Vi sætter stor pris på uopfordrede ansøgninger. Send os din, og vi vil vende tilbage til dig, så snart vi har en passende ledig stilling.